Tervetuloa nuorten aikuisten iltaan
perjantaisin klo:19:00
Siion-seurakunta I Nordenskiƶldinkatu 3, Helsinki

Kaverit

lamppuset

Tältä sivulta löydät tietoa ystäväseurakuntiemme nuorten- ja nuorten aikuisten illoista.

Tahdomme pyrkiä hyviin suhteisiin naapuriseurakuntiemme kanssa. Käymme vierailuilla ja tahdomme tehdä yhteistyötä rakkaiden veljiemme ja sisartemme kanssa Kristuksen ruumiin toiselta laidalta.

Haluamme myös, kykyjemme mukaan, tarjota apuamme sitä tarvitseville nuorten- ja nuorten aikuisten iltojen rakentamisessa.

"Niin kuin ruumis on yksi ja siinä on monta jäsentä - mutta kaikki ruumiin jäsenet, vaikka niitä on monta, ovat yksi ruumis - niin on Kristuskin.
Meidät kaikki, olimmepa juutalaisia tai kreikkalaisia, orjia tai vapaita, on yhdessä Hengessä kastettu yhdeksi ruumiiksi, ja kaikki me olemme saaneet juoda samaa Henkeä.
Eihän ruumiskaan muodostu yhdestä jäsenestä vaan monesta. Jos jalka sanoisi: 'Koska en ole käsi, en kuulu ruumiiseen', se ei silti olisi ruumiiseen kuulumaton. Jos korva sanoisi: 'Koska en ole silmä, en kuulu ruumiiseen', se ei silti olisi ruumiiseen kuulumaton. Jos koko ruumis olisi silmänä, missä sitten olisi kuulo? Jos taas ruumis olisi kokonaan korvana, missä silloin olisi hajuaisti? Nyt Jumala on kuitenkin asettanut jokaisen näistä jäsenistä ruumiiseen niin kuin hän on tahtonut. Jos kaikki olisivat yhtenä jäsenenä, missä sitten olisi ruumis? Nytpä onkin monta jäsentä mutta yksi ruumis.
Silmä ei voi sanoa kädelle: 'En tarvitse sinua', eikä pää jaloille: 'En tarvitse teitä'. Päinvastoin, ne ruumiinjäsenet, jotka näyttävät olevan heikompia, ovat välttämättömiä. Ne ruumiinjäsenet, jotka eivät meistä näytä kovinkaan kunniakkailta, me peitämme sitäkin kunniallisemmin. Ne joita häpeämme, me peitämme sitäkin häveliäämmin, mutta ne, joita emme häpeä, eivät tarvitse peittämistä.
Jumala on liittänyt ruumiin yhteen niin, että hän antoi vähempi arvoiselle suuremman kunnian, jotta ruumiissa ei olisi eripuraisuutta vaan jäsenet pitäisivät yhtäläistä huolta toisistaan. Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki jäsenet sen kanssa. Jos yksi jäsen saa kunniaa, iloitsevat kaikki jäsenet sen kanssa.
Te olette Kristuksen ruumis ja jokainen osaltanne hänen jäseniään."
1. Kor 12:12-27 (Raamattu kansalle käännös)