Tervetuloa nuorten aikuisten iltaan
perjantaisin klo:19:00
Siion-seurakunta I Nordenskiöldinkatu 3, Helsinki

Lyhyt historia

HZY | 8.2.2016 22.21

Siion-seurakunnan nuorten aikuisten viralliset nettisivut on avattu! Siispä tervetuloa!

Tästä alkaa uusi luku loistavaa tulevaisuutta!

Itse pidän siitä kun sanotaan toisten lukevan historiaa ja toisten tekevän sitä. Me uskomme olevamme osa historiantekijöitä tässä kaupungissa ja tässä maassa. Ja asiasta puheenollen, haluan sivistää teitä hiukan nuorteniltojemme lähihistoriasta:

Syksyllä 2014 seurakuntamme piti senaikaisten nuorteniltojen kävijöiden - noin yhdeksän ihmistä - ja vanhemmiston kanssa ensimmäisen yhteisen palaverinsa. Tässä palaverissa päätettiin asettaa nuorisotiimi vastuunkantajiksi. Tämä päätös tehtiin siitä syystä, ettei meillä ollut nuorisopastoria. Nuorisopastorin puute oli meille kuitenkin siunaukseksi, sillä mikään ei kasvata niin tehokkaasti kuin vastuu. Sen tähden Jumalakin asettaa meidät vastuuseen asioista: kasvattaakseen meitä. Tämän tähden meille on myös muodostunut tavaksi, että iltamme puhujina toimivat pääasiassa seurakuntamme pastori, vanhemmiston jäsenet ja muut kutsutut puhujat. Tämä on yksi tapa, joka kasvattaa keskinäistä yhteyttä meidän, seurakuntamme vanhemmiston ja naapuriseurakuntiemme välillä.

Keskinäinen yhteys on jo alusta asti ollut todella tärkeä asia meille kaikille tiimissämme. Tämä on nostanut esille meille tärkeitä arvoja, kuten vieraanvaraisuus, kunnioitus, kuuliaisuus ja käytännössä näkyvä rakkaus. Näistä haluamme myös pitää kiinni.
Arvoista olemme halunneet nostaa Jeesuksen asettaman rakkauden kaksoiskäskyn sille kuuluvalle paikalle, eli ensimmäiseksi. Tästä olemme ammentaneet kaiken muun. Uskomme tämän olleen se syy, jonka tähden Jumala on siunannut meitä suuresti siten, että iltamme ovat kasvaneet suuremmiksi näinkin lyhyessä ajassa.

Vahvaksi asiaksi meille on kasvanut myös hyvä luottamussuhde seurakuntamme vanhemmiston kanssa. He ovat myös kaikki uskossaan hyvin aktiivisia ihmisiä.

On ollut paljon siunauksia, joita olemme vain saaneet ihmetellä, joten tule sinäkin mukaan, niin tehdään yhdessä Jumalan historiaa tässä maassa!